Saturday, August 29, 2009

Perihal Bulan Ramadhan

Assalamualaikum....

Ni first post aku nih.. Aku nak crite sket pasal bulan Ramadhan 2009... Mnde ni terjadi pd hari pose ke 8... hari ni aku buka pose sorang baiii... sdih x sedih dengar o'... nak djadikan cerita.. aku mcm dah tau2 je nnti knfm ak buke pose sorang satu hari nnti... skali jadi btul daaaa... mule2 brbuke pose 4 org... next 2 days 3 org je... next day nye pulak 2 org je... haaaaa... camona tu jang???

First day ktorg hepi je.. sume ad... third day tu sorang mmber aku kne la kuarantin plak.. die suspek H1N1.. dah sudah... satu hal la plak... kang klu positif x psl2 aku gak yg kne jangkit.. risau2... Next day mmbe aku sorg lagi g buke pose brsama isteri beliau.. Wangi sungguh tme nak kuar tu... Al-Maklumlah... nak jumpe org tersayang... xkan nak busuk lak kan... tp ok ap bsuk2 sket.. original punye bau ketiak... hahaha.. geli baii... tinggal la aku n rumate aku ni haa...

Ktorg ikut senang je... kul 6 g kafe bli makanan.. kul 6.20 ligan g bilik smula... Then tunggu la time buke.. Tp xde la duk tercenguk je dpan mkanan.. tu org len... Aku x.. Aku ni penyabar... haha...

AllahuAkbar.. AllahuAkbar...

AZANNNNN!!!! LIGAN2!!!
Azan berkumandang.. aku pn mamanjangkan tangan mencapai sesuatu yg ktorg panggil UNTA... Unta tu sbnarnye KURMA.. nm kne la syok sket o'... bru r urban... haha.. mkan unta dlu... pastu pekena air kelapa yg rs gula semata2... time mkn aku ckp... "ESOK KONFEM AKU BUKE POSE SORANG2".....

Skrg ni aku buke sorang2... Masin sgt ke mulut aku nih?? huh....

Puteh2... ni la nasib ko Puteh...

Puteh? Siapa dia?

Pengikut Yang Ikut Senang

There was an error in this gadget